Priemonės plaukų galiukams

Lūžinėjantys ir skilinėjantys plaukų galiukai - opi problema. Dažniausiai savo plaukų galiukais pradedame rūpintis tik tada, kai jie jau būna pažeisti. Neretai nelieka nieko kito kaip tik juos nukirpti. Jei norime išvengti šios problemos, plaukų galiukais susirūpinti reikia dar prieš jiems “sunegaluojant”, o jei jau susidūrėme su šia problema - pagelbėti gali plaukų galiukų priemonės.
Šiame įraše aptarsiu net tris priemones plaukų galiukams, dvi iš jų bus visiems gerai žinomos AVON firmos ženklo atstovės, o trečioji - paprasta, bet tikrai nenusileidžianti pirmosioms dviems.:)

Taigi pirmasis, tikrai visiems žinomas, AVON žvilgesio suteikiantis plaukų galiukų serumas visų tipų plaukams.(30ml, kaina apie 14Lt) Kodėl įsigyjau šį produktą? Tikriausiai todėl, kad daug merginų jį išgyrė ir rekomendavo kaip puikią priemonę skilinėjantiems plaukų galiukams. Deja. Mano verdiktas - NE. Sunaudojau visą buteliuką, bet tik todėl, jog tikėjausi, kad šis serumas ,,pasitaisys”. Deja jis to nepadarė, plaukų galiukai, ištepti juo, atrodydavo riebaluoti, o žadamo efekto taip ir nesulaukiau.
Nuotrauka paimta iš čia
Antroji priemonė - maitinamasis nenuplaunamas balzamas su Maroko argano aliejumi visų tipų plaukams. (30ml, kaina apie 12Lt) Kalbant apie šią priemonę, galėčiau pasakyti, jog nenuvylė taip, kaip pirmoji, bet tikriausiai todėl, jog po pirmosios jau nebesitikėjau kažkokio stebuklo. Konsistencija tirštesnė nei pirmosios priemonės. Manyčiau, kad mano plaukams ši priemonė patiko labiau nei pirmoji, tačiau jei reiktų kartoti - gerai pagalvočiau prieš pirkdama ir tikriausiai mieliau rinkčiausi išbandyti dar nebandytą produktą.  
Tačiau turiu pasakyti, jog pati, dirbdama su AVON, sulaukiu klienčių komplimentų pirmajai priemonei. Kiek žmonių - tiek nuomonių. :)
Nuotrauka paimta iš čia
Taigi paskutinė priemonė - MARION argano aliejus plaukų galiukams.(15ml, kaina apie 7Lt) Šią priemonę įsigyjau parduotuvėje ,,Koslina". Pati priemonė, kaip suprantu, yra lenkiška. Visų pirmiausia pavergia šios priemonės kvapas…(mm) Konsistencija skystesnė nei pirmųjų dviejų priemonių. Ir svarbiausia, jog puikiai tinka ir patinka mano plaukams! Nepalieka riebaus sluoksnio. Plaukai lengviau šukuojasi ir atrodo sveikesni. Žodžiu, įsimylėjau šią priemonę ir manau, jog tikrai pirksiu dar kartą! 
Nuotrauka paimta iš čia

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo