Silpni ir slenkantys plaukai? Jau nebeilgam!

Sveiki, sveiki! Šiandien norėčiau pakalbėti apie problemą, kuri ne vienai merginai sugadina ne tik nuotaiką, bet gali sukelti net ir depresiją! Siūlau pamiršti visas depresijas dėl plaukų slinkimo kartu su manimi ir puikia priemone, kurią tuojau pat ir aptarsiu. :)
Varnalėšos - tai geriausia kosmetinė plaukų ir galvos odos priežiūros priemonė. Varnalėšų lapų kompresai, šaknų nuovirai, sultys, aliejus naudojami slenkant plaukams, esant pleiskanoms, sausai galvos odai, ploniems, praradusiems blizgesį plaukams. Varnalėšų aliejus laikoma viena geriausių priemonių nuo plaukų slinkimo. Aliejus naudojamas grynas, taip pat galima maišyti su kitais aliejais, įlašinti į šampūnus, kaukes, balzamus.
Taigi Jūsų dėmesiui JO DIDENYBĖ varnalėšų aliejus :
Šiek tiek informacijos iš etiketės: ,,Varnalėšų aliejus - unikalus biologiškai aktyvių komponentų kompleksas (lipidai, sterinai, eteriniai ir riebūs aliejai, mineralinės druskos, vitaminai, inulinas) blokuoja fermentų, dėl kurių slenka plaukai, veiklą; skatina kraujotaką bei maitina plaukų folikulus. Aliejus taip pat mažina pleiskanas, gerina galvos odos būklę, atkuria silpną ir pažeistą plaukų struktūrą (po dažymo ar cheminio sušukavimo). Rekomenduojama naudoti kai slenka plaukai, plinkant, plaukų augimą skatinant, turint pleiskanas, sausą ar perštinčią odą, silpnus ar pažeistus plaukus atkurti, kai plaukai netenka blizgesio ir elastingumo, skilinėja galiukai." Taigi šis aliejus yra tikrai puiki žinia toms, kurios nori ilgų, stiprių, sveikų, tankių plaukų! Tiesa, nepamirškime, jog tam reikia kantrybės ir ryžto. :) Šis aliejus yra parduodamas kartu su pipete, kuri padeda lengvai paskirstyti aliejų ant galvos odos. Naudojimo instrukciją rasite viduje. Kur įsigyti šią nuostabią priemonę? Dabar ją galima rasti net PC Maxima, jos kaina yra +/- 10Lt (100ml). 
Taip pat noriu pasidalinti receptu, kuriuo naudojuosi aš pati:
1. Varnalėšų aliejus (trumpiems plaukams 1 šaukštas, ilgiems 2 šaukštai)
2. Šaukštas medaus
3. Kiaušinio trynys
Aš mėgstu šią kaukę praturtinti ir Argano aliejumi, tačiau tai tikrai nėra būtina. Aišku, jeigu yra noro - galite įmaišyti kokio nors aliejaus, tinkančio Jūsų plaukams. :) Taigi viską išmaišius tepu ant sudrėkintų plaukų, dedu maišelį ir apsuku rankšluosčiu. Šitaip šiltai šią kaukę laikau bent porą valandų.:) Rezultatas: atsisveikinimas su plaukų slinkimu ir džiaugsmas stiprėjančiais bei gražėjančiais plaukais!

Komentarai

  1. Susimasčiau...arįlašinus aliejaus pvz į balzamą, vėliau nelieka ant plaukų riebaliuko?
    http://smellofpeony.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, jog priklauso nuo aliejaus. Jei lengvas aliejus - nuo lašelio riebalo neturėtų likti. Geriausia tiesiog išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo