Veido kaukių dienos prasideda!

Sveiki, visi! Šiandien sveikinuosi su šiek tiek šviežumo, kuris plūstelėjo į pavasarinę mano kosmetinę. Nusprendžiau, jog reikia išbandyti kažką naujo ir veido odos priežiūroje. Šiam kartui pasirinkau veido kaukes.
Taigi. Kaukę, kurią jau išbandžiau ir noriu aptarti, įsigyjau ,,Drogas" parduotuvėje. Šioje kosmetikos parduotuvėje kaip tik vyksta nuolaidos veido kaukėms, todėl ši kaukė kainavo tik 3,49Lt (2x8ml). Pati kaukė atrodo štai taip:
Štai, ką mums žada etiketė: ,,Odos poras valanti kaukė itin giliai išvalo odos poras ir optimaliai paruošia ją tolesnei priežiūrai. Alavijai drėkina, o ramunėlių ekstraktas ramina odą. Kaukė kruopščiai pašalina odos daleles, makiažo likučius, riebalų sankaupas, neleidžia odai sudirgti."
O dabar grįžkim prie mano asmeninės patirties. Mano mišriai odai ši kaukė tikrai labai patiko. Ypač sužavėjo tai, jog ji nesausina odos, kaip panašaus poveikio priemonės. Šios kaukės kvapas ganėtinai stiprus, tepti ant veido yra labai paprasta ir patogu. Minusas šiai kaukei už tai, jog ją nuplauti buvo tikrai ganėtinai sudėtinga. Tačiau išbandžius šią kaukę, veido oda atrodo kur kas gaivesnė ir švaresnė. Dar vienas svarbus dalykas yra tai, jog šioje kaukėje nėra silikonų ir parabenų. Taigi mano vertinimas būtų 9/10. Pati naudosiu, manau, dar ne kartą. Rekomenduoju! :)

Komentarai

  1. parašyta peel-off, tad šią kaukę ne plauti, o nulupti reikėjo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neatkreipiau į tai dėmesio, tačiau keista, kadangi ant pačios kaukės buvo nurodyta nuplauti. :o

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo