DNC plaukų aliejus

Sveiki! Jau esu rašiusi apie DNC biokompleksą, kuris atsidūrė mano bandytų plaukų priežiūros priemonių juodajame sąraše, tačiau šiandien reabilituosiu DNC prekės ženklą, kadangi papasakosiu apie priemonę, kuri daro tikrų tikriausius stebuklus mano plaukams!
Pradėti norėčiau nuo šio aliejaus aprašymo: ,,Kosmetinis riešutų aliejus maitina plaukus. Padeda išvengti jų slinkimo. Įvairių aliejų derinys efektyviai stabdo plaukų slinkimą ir skatina jų augimą. Gaminio sudėtis papildyta natūraliais aliejais, kurie intensyviai maitina plaukus. Dėka sinergetinio aliejų poveikio aktyvios veiklios medžiagos greitai įsigeria į plaukų svogūnėlius. Aliejus įsiskverbia giliai į plauko struktūrą, stiprina juos ir suteikia glotnumo. Vertingų medžiagų poveikis juntamas ilgesnį laiką. Ilgą laiką maitina ir stiprina plaukus per visą jų ilgį. Praėjus tam tikram laiko tarpui, reguliariai naudojant riešutų aliejų, pastebėsite, kad pagerėjo plaukų būklė. Jie tapo sveiki ir stiprūs."

Iš tikro gamintojas nemeluoja, kadangi priemonės sudėtyje yra vien natūralūs aliejai: sojų, alyvpalmių, kedrų bei kanangos. Aliejaus naudojimas yra itin paprastas, pakuotę palaikome šiltame vandenyje ir paskui tolygiai paskirstome per visą plaukų ilgį bei švelniai įtriname į galvos odą. Paliekame 15 - 20min, galima mūvėti polietileninę kepuraitę ar apvynioti galvą rankšluosčiu. Rekomenduojama naudoti 1 - 2 kartus per savaitę 1 - 2 mėnesius. Aš nenaudojau reguliariai, todėl negaliu pasakyti ar aliejus tikrai padeda nuo plaukų slinkimo, tačiau net ir nenaudojant reguliariai, po pirmo karto matosi nuostabūs rezultatai: plaukai tampa švelnūs, lengvai šukuojami, minkšti ir purūs, juos labai malonu liesti. Vieninteliai šios priemonės trūkumai yra kvapas ir ganėtinai sunkus aliejaus išplovimas iš plaukų. Kvapas tikrai atbaido ir nesinori naudoti šios priemonės, bet vardan gerų rezultatų verta pakentėti. Plaukus perplaunu 3 kartus po aliejaus panaudojimo, kadangi baisu, jog jie liks riebaluoti. Pakuotėje yra 3 paketėliai po 15ml. Vieno paketėlio tikrai užtenka visiems plaukams. Kaina yra šiek tiek daugiau nei 2€. Jei nesate jautri kvapams, tikrai rekomenduoju išbandyti šį aliejuką. :)

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Taip.

Galbūt esate išbandžiusi šią priemonę, Jūsų atsiliepimų labai lauksiu komentaruose! :)
Nuo šiol mus rasti galima ir facebooke!
https://www.facebook.com/zuikiopasaka

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo