Planeta Organica ayurveda hair mask INDIA

Sveiki! Jau seniai kaupiuosi šiam įrašui, kadangi papasakoti turiu ne apie bet ką, o tikrų tikriausią atradimą, kuris tikriausiai nepalieka abejingų. Taigi, Jūsų dėmesiui tiršta auksinė kaukė plaukams!
Auksine ši kaukė pavadinta ne be reikalo, kadangi jos spalva išties yra aukso. Pirmas dalykas, kurį garantuotai įsimylėsite pabandžiusi šią kaukė bus kvapas. JIS DIEVIŠKAS!!! Tai nereali aromaterapija. Didelis pliusas kaukei už sudėtį, į kurią įeina natūralūs aliejai ir ekstraktai. Tikriausiai įdomu ką žada gamintojas, taigi aprašymas: ,,Planeta Organica kaukė plaukams sukurta indiškų žolelių pagrindu, kurios naudojamos ajurvedoje, atstato plaukų grožį ir sveikatą. Kaukės sudėtyje esantis natūralus Nim aliejus praturtintas vitaminu E ir būtinomis amino rūgštimis, stipriai drėkina, maitina ir atstato plaukus. Raudonasis santalas stiprina plaukus ir skatina jų augimą. Azijos centela, praturtinta aziatikozidais, kurie pasižymi aukštu antioksidantiniu aktyvumu, gerina kraujo mikrocirkuliaciją, stiprina plauko svogūnėlius. Acai uogų sudėtyje yra itin didelis kiekis vitaminų ir mineralų, kurie atstato lūžinėjančių ir skilinėjančių plaukų struktūrą."
Šią kaukę perku jau antrą kartą, kadangi poveikis man labai patinka. Kaukė plaukus maitina, drėkina, jie tampa nepaprastai švelnūs, sunkūs ir gražiai krentantys. O kur dar tas nuostabus kaukės kvapas... Tikrai rekomenduoju išbandyti šią kaukę. Ją rasti galima parduotuvėje Elevita, 300ml indelis kainuoja apie 5,4€.

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Su malonumu! :)

Galbūt ir Jūs esate išbandžiusi šį auksą plaukams? Jūsų atsiliepimų labai lauksiu komentaruose! :) Nuo šiol mus rasti galima ir facebooke!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo