Eveline nagų stiprinimo priemonė

Sveikos, skaitytojos! Šiandien nusprendžiau apžvelgti priemonę, kurią teko išbandyti visai neseniai ir į kurią dėjau daug vilčių, tačiau deja ji visiškai mane nuvylė. Taigi, Jūsų dėmesiui Eveline nagų stiprinimo priemonė, suteikianti deimantinį blizgesį.
Kadangi buvo atėjęs toks metas kai nagai pasidarė labai jautrūs, ėmė sluoksniuotis bei lūžinėti, teko ieškoti priemonių, galinčių sustabdyti šias negandas. Apie Eveline prekės ženklo nagų stiprinimo priemones yra tekę skaityti daug teigiamų atsiliepimų, todėl iškart žinojau, jog rinksiuos būtent šį prekinį ženklą. Eveline siūlo labai daug priemonių, kurios pagal aprašymą turėtų padėti nagams, juos stiprinti bei visokeriopai gražinti, tad išsirinkti vieną priemonę buvo labai sunku. Po ilgų svarstymų pasirinkau būtent šią nagų stiprinimo priemonę ir štai jos aprašymas:
,,Apsaugo nuo lūžinėjimo ir sluoksniavimosi. Sudėtyje esantis titanas ir deimantinės dulkelės suteikia nagui apsauginį sluoksnį. Priemonė stiprina ir drėkina, atstato elastingumą ir sveiką nagų išvaizdą."
Šią priemonę pavyzdingai naudojau apie dvi savaites taip, kaip nurodyta instrukcijoje, tačiau nagų būklė ne tik negerėjo, bet greičiau net dar labiau pablogėjo. Naudojimo instrukcijoje gamintojas nurodo, jog prieš naudojant priemonę reikia nagų odeles patepti kremu ar aliejumi, tačiau tai visiškai negelbsti, kadangi lakas siaubingai išsausina odeles. Prieš naudojant šią priemonę niekada neturėjau jokių bėdų su nagų odelėmis, o štai šios priemonės dėka rankas teptis kremu tekdavo labai dažnai ir tai vis tiek negelbėjo. Maža to, pačių nagų būklė taip pat negerėjo, būčiau linkusi manyti, jog jie ėmė sluoksniuotis dar labiau, kas galutinai privertė mesti šią priemonę į tolimiausią kampą ir daugiau niekada jos nebebandyti. Dabar jau galiu džiaugtis šiuo sprendimu, kadangi nagų odelės ir vėl tapo sveikos, o nagų būklę atstatyti padėjo kitos atrastos priemonės. Už šį laką sumokėjau 3,32€ ir tai buvo pats prasčiausias pastarojo meto pirkinys. Tikrai nerekomenduoju šios priemonės, kadangi gražus aprašymas visiškai neatitinka realybės, o ir priemonės sudėtis visai nežiba. 

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Na jau NE!

Galbūt esate išbandžiusios šį laką? Būtų labai įdomu išgirsti Jūsų atsiliepimus komentaruose. :) Nuo šiol mus rasti galima ir facebooke! Tapkime draugais ir niekada nepraleiskite naujų įrašų. :)
https://www.facebook.com/zuikiopasaka

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo