Golden Rose color expert nagų lakas

Taip smagu nubusti, kai už lango šitaip saulėta ir gražu! Net kibti į darbus kur kas maloniau ir smagiau. Ta proga, kad oras šiandien mus taip džiugina, skubu pradžiuginti ir aš su nauja apžvalga apie šį laką! :)
Anksčiau nesu bandžiusi Golden Rose nagų lakų ir šį įsigijau todėl, kad sužavėjo jo mergaitiška, gal kiek barbiška, šviesi, nuostabi spalva, o dar kaip tik jam buvo nuolaida, tad ilgai nedvejojau ir čiupau šį nagų laką. Kai jau prisiruošiau išbandyti savo naująjį pirkinį, mane pirmiausiai nustebino kiek kitoks, nei įprasta, nagų lako teptukas:
Prie šio teptuko reikia priprasti, kadangi jis ganėtinai platus. Manau, jog svarbiausi dalykai, skirstantys nagų lakus į gerus ir blogus, yra jų pigmentacija ir laikymosi laikas. Taigi, lakuojant pirmąjį šio nagų lako sluoksnį gali pasirodyti, jog jis nesidengia taip gražiai, kaip norėtųsi, tačiau po dviejų sluoksnių nagai atrodo puikiai ir daugiau sluoksnių jiems tikrai nereikia. Šįkart lakas ant nagučių išsilaikė 5 - 6 dienas, kas yra labai daug, o dar reikia paminėti tai, jog nelakavau viršutinio sluoksnio, Manikiūras vis dar atrodo puikiai, nėra nusilupinėjusių kraščiukų, tiesiog pats lakas ima trukinėti, kas matosi tik geriau įsižiūrėjus. Tikslios šio nagų lako kainos nepamenu, tačiau ji nėra besikandžiojanti ir manau, kad tikrai verta suteikti šansą šiam produktui! :)

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Mielai!

Atsiliepimai, klausimai ir pastebėjimai laukiami komentaruose! :)


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo