Avon planet spa kūno sviestas su jostru ir citrinžole

Sveiki! Kadangi oras jau atvėso, o tokiu metų laiku mūsų oda reikalauja ypatingos priežiūros, šiandien aptarsiu produktą, kuris gali padėti pasirūpinti Jūsų oda net žvarbiausią rudenį! :)
Planet spa - tai ypatinga Avon gaminių linija, kuri pasižymi geresne kokybe ir žinoma, aukštesne kaina. Taigi, pradėdama apžvalgą apie šį gaminį, iš pradžių norėčiau parašyti ką gi mums žada etiketė: ,,Šis itin maistingas ir gausiai drėkinantis kremas lengvai susigeria, ramina odą ir akimirksniu suteikia jai šilko glotnumo." Turėčiau pasakyti, jog etiketė mums nemeluoja. Šis kūno sviestas yra labai tirštas ir puikiai pamaitins, sudrėkins bei nuramins Jūsų odą. Iš pirmo žvilgsnio patraukliai atrodantis produkto indelis, pradėjus naudoti sviestą tampa didžiuliu minusu, kadangi bent jau man, turinčiai ilgus nagus, produktą naudoti yra labai sunku ir nepatogu, nebent į pagalbą pasitelkčiau šaukštelį ar kitą pagalbinę priemonę. Kitas šios priemonės minusas yra kvapas. Man net sunku jį apibūdinti, tačiau jis nėra malonus. Kadangi kaip jau minėjau priemonė yra itin tiršta, ji gali būti per sunki vasaros metu, tačiau orams atšalus - pats tas. Taigi, jeigu Jūsų negąsdina ši kūno sviesto pakuotė ir nesate jautri kvapams - šis produktas Jums gali išties patikti ir siūlyčiau jį išbandyti. Man pačiai šio sviesto naudojimas yra daugiau vargas nei džiaugsmas, tačiau rezultatas pranoksta lūkesčius ir esu juo labai patenkinta. Būtent dėl šios priežasties ir negalėčiau visiškai nurašyti šios priemonės į juodąjį sąrašą.

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Pagalvočiau.

Jūsų atsiliepimai apie šį produktą labai laukiami komentaruose. :)
Jei norite nepraleisti naujų įrašų - tapkime draugais facebook'e! :)
https://www.facebook.com/zuikiopasaka

Komentarai

  1. Turiu tokioje pačioje pakuotėje tik su negyvosios jūros mineralais, kokybė kūno sviesto super. O kvapas nėra blogas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl sviesto kokybės tai tikrai, kad nepasiginčysi. :) O pakuotė nesukelia nepatogumų?

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo