Aš jau žinau kuo pakeisti plaukų kaukes su silikonais!

Sveiki! Kaip jau tikriausiai supratote iš pavadinimo, šiandien pasidalinsiu paslaptimi, kuo galima pakeisti plaukų kaukes su silikonais. Džiugi žinia yra ta, jog manasis "receptas" savo poveikiu nė kiek nenusileidžia toms kaukėms ir net galima būtų teigti, jog gerokai jas lenkia! Iš anksto perspėju, jog jei esate ta, kuri nemėgsta terliotis su namuose pagaminamomis grožio priemonėmis - šis įrašas tikrai ne Jums. :) O su tomis, kurios teikia pirmenybę būtent namuose pagamintoms priemonėms - važiuojam toliau!
Viską, ko reiks mūsų stebuklingai kaukei pagaminti, matote nuotraukoje:
Kaukės sudedamosios dalys:
1. Kiaušinio trynys
2. Pusė avokado

Taigi, avokadą sutriname ir į gautą košytę įmušame kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišome. Gautą mišinį aš tepu ant drėgnų plaukų, per saugų atstumą nuo plaukų šaknų, kadangi avokadas stabdo plaukų augimą, o to aš visai nenoriu. Tuomet užsidedu ant galvos maišelį ir apsivinioju rankšluoščiu. Šitaip šiltai kaukę laikau apie valandą, tačiau manau, jog ir palaikius trumpiau rezultatas Jūsų nenuviltų. Plaukus plaunu kaip įprasta, kadangi ši kaukė nereikalauja jokių ypatingų pastangų ją išplaunant. 
Kai dariausi šią kaukę pirmą kartą, turiu pripažinti, jog gana skeptiškai žiūrėjau į visą šį reikalą. Negalėčiau pasakyti, jog šis terliojimasis labai malonus, todėl tikėjausi, kad rezultatas bus to vertas. O rezultatas tikrąją to žodžio prasme mane pribloškė ir pranoko visus lūkesčius! Išdžiuvę plaukai buvo švelnūs, minkšti, lengvai šukuojami ir lengvi, tiesiog negalėjau jų neliesti! :) Drąsiai galiu teigti, jog nuo šiol tai mano kaukė - favoritė, kuriai be kalbų skiriu 10/10. Labai rekomenduoju ją išbandyti, kadangi ši kaukė tikras džiaugsmas plaukams, o svarbiausia - natūralus! :)

Patiko įrašas? Spaudžiam "patinka"!
Lauksiu Jūsų komentarų.
:)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo