Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima? Ir dar kaip žiūrima!

Sveiki! Nežinau ar žinote, tačiau visą spalio mėnesį EUROKOS parduotuvėse vyksta loterija, kurioje galite laimėti įvairių prizų. Loterijoje dalyvauja tie, kas perka prekes su nuolaidų kortele (suma nėra svarbi). Taigi, turėjau galimybę ir aš sudalyvauti šioje loterijoje ir išsitraukti kortelę "dekoratyvinė kosmetika", dovanų gavau CATRICE vandeniui atsparų akių pieštuką, kurio kaina – 8,25 Lt.
Pirmas įspūdis buvo tikrai geras, kadangi šis 070 Blue Berrymore atspalvio pieštukas ant rankos tepėsi ypač lengvai ir atrodė tikrai žavingai. Net apsidžiaugiau gavusi šią dovaną! Deja, deja... Greitai mano džiaugsmą pakeitė nusivylimas, kadangi atėjo laikas išbandyti pieštuką pagal paskirtį, t.y. akims. Tiesą sakant nesu dar bandžiusi taip blogai piešiančio pieštuko. Bandydama su juo pravesti liniją ėmiau manyti, kad greičiau išsitampysiu akių vokus, nei tai padarysiu... Po ypatingų mano pastangų šiaip ne taip pasidažiau viršutinius vokus, apie apatinių padažymą jau net nebesvajojau. O, bet, tačiau! Kol pasidažiau tušu, šis pieštukas, kuris žada būti net atsparus vandeniui - nusitrynė! Esu tikrai labai, labai nusivylusi šiuo produktu. Tik nežinau kame esmė, ar jis tikrai toks prastas, ar čia EUROKOS dovanoja pasibaigusio galiojimo priemones? Gaila, kad ant pieštuko nėra informacijos apie pagaminimo datą ar pan.. Gal esate bandžiusios šį pieštuką ir galite pakomentuoti? Nes šiuo metu nežinau ar vertėtų šiai priemonei skirti nors 1 balą iš 10, juk ant rankų aš su juo nepiešiu... :)

Komentarai

  1. Šis pieštukas tikriausiai blogiausia kada nors mėginta kosmetikos priemonė :D Mėginau tikrai labai seniai, bet labai įsitrigo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą. Vadinasi tai tikrai pačio pieštuko problema, o ne pasibaigusio galiojimo ar pan. :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo