Lūpos kaip vyšnios...

Saldus ir viliojantis pavadinimas išduoda, jog šis įrašas bus apie lūpas, o jei tiksliau - apie lūpų balzamus. Lūpų balzamai - tai viena iš mano silpnybių. Norėdama praeiti parduotuvėje pro lūpų balzamus, kurie taip ir vilioja savo spalvingomis pakuotėmis, turiu sukaupti visus valios likučius. Tos, kurios taip pat turi nors menkutę priklausomybę šioms lūpų puoselėjimo priemonėms, mane supras... Šokoladiniai, braškiniai, avietiniai, obuoliniai, arbūziniai, vynuoginiai... Kokių jų tik nėra! Vienos mieliau renkasi saldžius, gardžiai kvepiančius, kitos apsistoja ties paprastais, neutralaus kvapo ir skonio. Lūpų balzamų pasiūla yra tokia gausi, jog lengvai įtiks bet kokiam skoniui. :) 
Taigi, šiandien norėčiau trumpai papasakoti apie savo lūpų balzamus, kuriuos pavyko surinkti iš visų namų kampelių. Pradėkim!
Iš tikrųjų visada stengiuosi laikyti lūpų balzamus vienoje vietoje, tačiau kažkokiu stebuklingu būdu jie vis išsibarsto po visus namus. Nieko keisto, jog nuotraukoje užfiksuoti ne visi mano turimi balzamai. Priežastis paprasta - man tiesiog nepavyko jų surasti. Tačiau kai rasiu, būtinai papildysiu šį įrašą ir jais. :)
1. Tai faberlic lūpų balzamas su spf 30, kuris man šiuo metu labai, labai patinka. Jis švelniai pašviesina lūpas ir apsaugo jas nuo saulės spindulių. Tikriausiai būtent dėl šios priežasties jis man taip ir patinka, kadangi nemėgstu raudonų, saulėje nudegusių lūpų... Švelni, maloni tekstūra, kuri nelipina lūpų. Švelnus citrinas primenantis kvapas. 10/10!
2. Taipogi faberlic firmos lūpų balzamas, kuris rekomenduojamas žiemos sezonui. Šiek tiek riebesnis, tačiau taipogi malonios tekstūros, kvepiantis kakava. Nelabai jį kažkuo išskirčiau iš kitų, įprastinis lūpų balzamas. :) 8/10.
3. Avon lūpų balzamas su medumi. Nuostabus lūpų balzamas, kuris žavi tiek savo tekstūra, tiek maloniai švelniu kvapu. Bet bet bet... Jo naudojimas tikrai labai nepatogus, dėl ko man labai liūdna. Labai mėgstu šį lūpų balzamą, tačiau vis atbaido nepatogi ir nehigieniška pakuotė. Būtent dėl šios priežasties 9/10.
4. BŪK lūpų balzamas su migdolų aliejumi ir vitaminu E, braškių kvapo. Šis lūpų balzamas yra raudonos spalvos, tačiau patepus ant lūpų to tikrai nesimato. Šiek tiek blizgučių dailiai papuošia lūpas. Tekstūra šiek tiek sunkesnė, bet šiaip balzamas ganėtinai malonus lūpoms. 7/10.
5. Numylėtas NIVEA lūpų balzamas, kuris džiugino tiek savo maloniu kvapu, tiek tekstūra. Itin lengvas ir malonus lūpoms. 10/10!
6. Avon lūpų balzamas suteikiantis spindesio. Iš tikrųjų labai nemėgstu šio balzamo, kadangi jis turi gan stiprų kvapą, kuris man nepatinka, o taip pat savyje turi daug, daug blizgučių. Nors jis ir ganėtinai malonios tekstūros, tačiau gailiuosi, jog jį pirkau. 1/10.
7. BABY LIPS!!! Tiesiog DIEVINU šį lūpų balzama. Žaisminga pakuotė, smagus kvapas, maloni tekstūra. Puikiai pasirūpina lūpomis. Be kalbų 10/10!
8. Experalta gaivinamasis lūpų balzamas.Šį balzamą gavau visai neseniai, todėl negaliu daug apie jį pasakyti, tačiau pirmasis įspūdis tikrai geras. Balzamas skaniai kvepia, yra malonios tekstūros. Tačiau vėlgi pakuotė... 9/10.
9. Avon lūpų balzamas su obuoliais. Iš tikrųjų mane nustebino šio balzamo spalva - jis yra žalias. Jo kvapas ganėtinai gaivus - obuolių. Taip pat jis turi šiokio tokio saldumo. Lengvas ir malonios tekstūros, tačiau atbaido jo netikrumas - tiek kvapo, tiek spalvos atžvilgiu. 8/10.
10. Arbūzų kvapo lūpų balzamas. Malonus ir lengvas, tačiau labai greit pranyksta ant lūpų, todėl nemanau, kad tinkamai jomis pasirūpina. O dar pakuotė... 7/10.
11. Bliztex MEDPLUS lūpų balzamas. Ganėtinai aštraus kvapo, turintis šaldomąjį poveikį. Lūpoms jis patinka, kadangi yra lengvas ir malonios tekstūros. 9/10.
12. Avietinis Avon lūpų balzamas. Dirbtinės rožinės spalvos ir dirbtinio aviečių kvapo. Lengvas ir malonios tekstūros, bet... 8/10.
13. Avon lūpų balzamas su mėlynėmis (?) Nežinau kur tos mėlynės, bet kvapas jo tikrai ne mėlynių, o kažkokios sintetikos... Tikriausiai mėlynės atsispindi spalvoje, kadangi jis yra mėlyno atspalvio su daaauuuug blizgučių. Tikriausiai tinka tik kokiam karnavalui. Taip sakant nieko ypatingo... 2/10.
14. Eucerin lūpų balzamas, kuris man labai, labai patinka. Švelni, maloni tekstūra. Užtikrintas rūpinimasis lūpomis. 10/10!
15. Lipmate lūpų balzamas, apsaugantis nuo aplinkos poveikio. Malonus kvapas, kuris primena tic tac saldainiukus. Maloni tekstūra. Man patiko. 9/10. :)

Šiuo lūpų balzamu ir baigsiu šį įrašą.:)
 Jeigu turite kokių nors klausimų - rašykite komentaruose. Patiko šis įrašas? Spaudžiam "patinka"!
Iki!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo