Odos šveitimas

Sveiki! Šiandien norėčiau pakalbėti apie odos šveitimą ir kuo gi jis toks svarbus. Taigi, norint visapusiškai pasirūpinti oda, reikia nepamiršti ir šveitimo, kadangi šios procedūros metu yra pašalinamos negyvos odos ląstelės, oda tampa ne tik skaistesnė, bet ir gaivesnė, ji lengviau ir efektyviau pasisavina kosmetikos priemones.
Ne paslaptis, jog šveitimas gerina kraujo apytaką ir skatina odos atsinaujinimą. Šveitimas ypač svarbus riebiai odai su užsikišusiomis poromis, kadangi taip sumažinamas riebalų išsiskyrimas ir pagerinama bendra odos būklė. Tačiau su šveitimu nereiktų persistengti, šią procedūrą užtenka atlikti kartą per savaitę. Tiems, kurių oda yra jautri reiktų rinktis švelnesnes šveitimo priemones.

Keli patarimai:
  • Jeigu norite gražaus ir lygaus įdegio, prieš saulės vonias pasirūpinkite savo kūnu - nušveiskite negyvas odos ląsteles.
  • Ne paslaptis, jog nuo pėdų negyvos odos ląstelės pasišalina sunkiau, todėl skirkite ypatingą dėmesį savo pėdutėms. Šveitimas padės džiaugtis švelniomis ir glotniomis pėdomis.
  • Net jei neturite šveitiklio - ne bėda! Kūno odos šveitimui puikiausiai tinka kava. Ją reiktų maišyti su dušo žele, aliejumi ar medumi. Kava puikiai tonizuos odą.
O dabar keli šveitikliai, kuriuos naudoju aš pati. :) Pirmasis - tai Dead Sea Aromatic Mineral Body Treatment. Malonaus levandų kvapo, ypač taupus, kadangi arbatinio šaukštelio užtenka visam kūnui. Šveitiklis ypatingas savo turtinga sudėtimi, į kurią įeina įvairūs aliejai: migdolų, jojobos, vynuogių kauliukų. Nušveitus odą šiuo šveitikliu, oda jaučiasi ne tik atgaivinta, bet ir pamaitinta. Iš tikrųjų tai puikus šveitiklis, kurį drąsiai galima vertinti 10/10, tačiau jo kaina šiek tiek kandžiojasi. 425gr. kainuoja 199,99Lt (per akciją man pavyko šį šveitiklį įsigyti 50% pigiau). Tačiau reikia turėti omenyje ir tai, jog šio šveitiklio užteks tikrai ilgam, o ir oda bus tikrai palepinta. :)
Antrasis - tai Avon prekės ženklo šveitiklis, kuris visų pirmiausia užburs savo nepakartojamu kvapu. Vien už kvapą galima rašyti 10/10, kadangi tai tikrai puiki kvapų terapija. Pats šveitiklis yra švelnesnis nei pirmasis ir skiriasi savo konsistencija, kadangi šveičiamosios granulės yra tarsi pasklidusios dušo želėje. Aišku, savo sudėtimi jis nė iš tolo neprilygs pirmajam, tačiau jei norisi paprasto šveitimo - jis puikiai tiks. Aš labai pamilau šį šveitiklį, todėl džiaugiuosi, jog jo kaina nesikandžioja ir galiu jį į valias naudoti. 200ml kaina nesiekia 15Lt.
Tai tiek šį kartą apie kūno šveitimą ir šveitiklius. Jei turite klausimų, rašykite į komentarus. 
Jeigu patiko įrašas - spaudžiam "patinka".
Iki! :)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo