Pigu, bet puiku II arba įsimylėjau vos pabandžiusi

Sveiki, sveiki, sveiki!
Sveikinuosi su visais šią super karštą dieną. Kadangi dar neiškepiau, noriu papasakoti apie dar vieną puikią ir pigią priemonę, kurią tiesiog būtina išbandyti, kadangi tam, jog ją išgirčiau vien žodžių nepakanka. :)
Taigi Jūsų dėmesiui flormar pretty nagų lakas:
Kuo šis lakas nusipelnė gausių mano liaupsių? O gi tuo, jog jis neįtikėtinai ilgai išlieka ant nagučių ir džiugina mane, o taip pat džiugina ir savo puikia kaina. Jį galima įsigyti vos už 2,99Lt (6ml) parduotuvėse ,,Koslina". Užteko išbandyti jį, kad įsimylėčiau. Jis puikiai išliko ant nagučių net dvi savaites! Žinoma, manikiūrą dariau su pagrindiniu ir viršutiniu sluoksniais. Tačiau net ir be viršutinio sluoksnio šis lakas laisvai išlieka savaitę atostogaujant prie jūros, kas iš tiesų mane labai džiugina. Kadangi šis lakas manęs nenuvylė, nutariau įsigyti ir antrąjį, kurį taip pat nekantrauju išbandyti. Manau, jog tai tikrai ne paskutinis buteliukas! Kiek balų skiriu šiam lakui? Visus 10! 
Visoms, kurios norėtų išbandyti šį nagų laką, norėčiau taip pat pasakyti, jog esu bandžiusi ir kitą šios firmos nagų lakų seriją, tačiau ji manęs nesužavėjo taip, kaip ši. Taigi atsisveikindama noriu palinkėti, jog šią nuostabiai saulėtą vasarą nepamirštumėte papuošti ir savo nagučių! :))

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo